"Valentine's month offer,Buy One Get One Free sunglasses !"

Registration

Profile Informations

Login Details

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
Mobile Number is not valid!
Mobile Number is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Que 1. How can I decide the size of my frame according to my face size?

Answer. At Lens2Home, we provide glasses in three sizes – small, medium, and large depending on the temple size and frame size. Most of our customers find the medium size frame which perfects their face size.

Que 2. Will Lens2Home be able to deliver my complex power?

Answer. At Lens2Home, we cover all power types, simple or complex. Our latest technology will assure you 100% satisfaction in terms of quality.

Que 3.How can I fill in my prescription during placing the order? Where do I submit my eye power details on Lens2Home?

Answer. You have to submit your eye power details after you complete your purchase. We offer our customer’s options to provide us with your prescription – Firstly, upload a picture. Then enter it online, or you can email or write to us on [email protected]

Que 4. What quality of frames do you use?

Answer. We have plastic material frames, steel, stainless steel and aluminum frames which are best in their own way. We also provide our customers with a 1 year warranty on all our eyewear frames – in case you face any issue, contact us and we’ll make sure it gets resolved!

Que 5. What lenses will you use?

Answer. We use top quality lenses which covers all important features like anti-glare, scratch resistant, UV protected, water replant etc. . All our lenses are similar to what is provided in contact lenses across Europe and the USA

Que 6. When will I receive my order after confirming?

Answer. We make sure that our customers experience speedy services. We dispatch your order within 5-12 days of order confirmation based on the products ordered. Post-dispatch it takes 2-5 days to deliver your order, based on your location.

Que 7. I don’t like what I have purchased! What is your return policy?

Answer. Lens2Home is committed to providing you the best quality eyewear products at affordable prices. If you face any issue, you may submit your problem to us on [email protected]. We have a 14 day, no-questions asked return policy.

Que 8. HOW can i TRACK MY ORDER ONLINE? what are the steps?

Answer. After we have shipped your order, you can observe the progress of the shipment using the tracking code provided by the courier company. You will be provided with the required details in your accounts dashboard when you login to have a view of your orders.

Que 9. How can i contact CUSTOMER care SERVICE and your HOURS OF OPERATION?

Answer. You can ping us on our number +(91)-9015922222 or Email us at [email protected]. Our hours of operation are 10 AM to 7 PM from Monday to Sunday.

Que 10. Does Lens2Home OFFERs FREE SHIPPING ON ALL ORDERs?

Answer. Yes, Lens2Home provides its customers with free shipping on all orders.

Que 11. HOW LONG DO I HAVE TO EXCHANGE OR RETURN AN ITEM?

Answer. Once you mention return of an item for exchange or refund it takes upto 3-5 days for pickup of the product. Once we receive the product we will re check it and may take upto 2 days. Post quality check we will call and confirm the return or receipt. Refund of Money (If applicable to your order) will be credited

Que 12. WHAT Mode OF PAYMENT Does Lens2Home stick to?

Answer.   We accept Debit card, Credit card, Net Banking and COD as modes of payment.

I ordered the wrong product by mistake. what should i do now?

You can cancel your current order and place a fresh order. We will fully refund you the payment you’ve made on the incorrect order. Please make sure that you cancel your order before we prepare to ship.

Que 13. I LIVE IN ONE COUNTRY BUT WANT TO SHIP TO A DIFFERENT COUNTRY. IS THIS POSSIBLE?

Answer.   Lens2Home currently sells and ships products for customers within India. We don’t ship products to any location outside of India as of now.

  • 100% genuine Product
  • Easy Delivery & Returns
  • Cash on Delivery
  • 100% Secure Payments